Aktuelno Društvo Novi Pazar Srbija

Policija za Osmi mart dijelila cvijeće i osmjehe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali su danas širom Srbije svojim sugrađankama Osmi mart – Dan žena, poklanjajući im cvijeće kao mali znak pažnje.

Policijski službenici saobraćajne policije su ovim simboličnim poklonima željeli da iskažu iskreno poštovanje prema pripadnicama ljepšeg pola, uz poruku da i dalje budu savjesne i odgovorne učesnice u saobraćaju, navedeno iz PU Novi Pazar.

Kako je navedeno ovim gestom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pokazali su još jednom brigu, poštovanje i posvećenost u razvoju povejrenja i partnerskih odnosa sa svojim građanima, zbog čega se naša policija opravdano profiliše kao javna služba koja odgovorno vodi računa o njihovoj bezbednosti.

U Novom Pazaru na počtekuulice Rifata Burdževija saobraćajna policija je danas zaustavljala samo žene koje su bile za volanom

Pripadnice ljepšeg pola su priznale da su ostale malo zatečene kada su im policajci nakon zaustavljajja čestitatli Dan žena i, uz osmjeh poklinili cvijet.

Ovakav gest saobraćajane policije u Novom Pazaru se bilježi po prvi put.

Povezane vijesti