Aktuelno Crna Gora Društvo

Crna Gora: Policija na tragu osumnjičenom za ubistvo u Podgorici

Uprava policije Crne Gore objavila je fotografije i video snimak na kojem se nalazi osumnjičeni za jučerašnje ubistvo u Podgorici i pozvalo građane da, ako ga prepoznaju to saopšte policije. Kako je saopšteno ima napretka u istrazi tog ubistva.

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica, zajedno sa službenicima Sektora kriminalističke policije su, intenzivnim radom na rasvjetljavanju ubistva, koje je počinjeno juče u Podgorici na štetu M.I. (28) iz Podgorice, postigli određene napretke u veoma kratkom roku.

Naime, policijski službenici su, u koordinaciji i po nalogu tužilaštva, preduzeli mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja, kojim su došli do fotografija i snimka na kojoj je jedno za sada nepoznato muško lice.

Postoje sumnje da je ovo lice, na čijem identifikovanju preduzimamo intenzivne aktivnosti, izvršilo krivično djelo ubistvo na štetu M.I.

Ubistvo na štetu M.I. se dogodilo u ponedjeljak, 29. aprila 2019. godine oko 16,30 sati, u ulici Oktobarske revolucije u Podgorici, kada je za sada nepoznato lice prišlo oštećenom M.I. i u njegovom pravcu ispalilo više hitaca iz vatrenog oružja od kojih je M.I. preminuo. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je na licu mjesta izvršio uviđaj zajedno sa policijskim službenicima.

M.I. je, shodno policijskim evidencijama, pripadnik jedne organizovane kriminalne grupe.

Policijski službenici, u koordinaciji i po nalogu nadležnog tužioca, preduzimaju mjere i radnje na identifikovanju pomenutog lica koje se nalazi na fotografijama i snimku, a koji se nalaze u prilogu, kao i utvrđivanju svih činjenica u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja.

“Ukoliko neko od građana prepozna ovo lice sa fotografija i snimka molimo da to saopšti policiji pozivom na broj 067/184-840 ili na besplatni broj 122, najbližoj policijskoj stanici ili na drugi način. Građani svoja saznanja o ovom licu policiji, pozivom na ove brojeve, mogu saopštiti i anonimno”, naveo je Tim za odnose s javnošću Uprave policije Vlade Crne Gore.

Povezane vijesti