25 Aprila, 2024
Aktuelno Prijepolje Sport

FK Polimlje odustao od takmičenja

Fudbalski klub Polimlje iz Prijepolja osnovan daleke 1926. godine istupio je iz takmičenja Zapadno-moravske lige zbog loše finansijske situacije, navode mediji.

U Prijepolju se pojavila smrtovnica čiju fotografiju dijele na društvenim mrežama  navijači ovog kluba, izražavajući negodovanje i protest zbog gašenja jednog od najstarijih fudbalskih klubova u regionu

Sandžački klub u kojem su prve korake napravili dvojica reprezentativaca naše zemlje Ivica Dragutinović i Mihajlo Pjanović neće nastaviti sezonu u četvrtom rangu takmičenja, a pitanje je da li će uopšte postojati u budućnosti.

Kako piše portal “Maxbetsport” problem je nemogućnost da se riješi “spor od dva miliona dinara”. Iz opštinske kase Prijepolja dvije godine na račun kluba nije uplaćen nijedan jedini dinar.

FK Polimlje bio je sinonim ne samo za fudbal, već i za sport uopšte u gradu Prijepolju. Tužna sudbina kluba koji je egzistirao 96 godina pokazuje jasnu sliku o propasti mnogih sportskih kolektiva u našoj zemlji.

Kao jedan vid potvrde o napuštanju takmičenja pokazuje i objava zvanične stranice ovog kluba na društvenoj mreži Fejsbuk.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: