19 Aprila, 2024
Aktuelno Politika Srbija

Ljajićeva SDPS pruža podršku borbi protiv organizovanog kriminala i mafije

Foto: SDPS (arhiv)

Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) saopštila je da pruža punu podršku svim državnim organima u borbi protiv organizovanog kriminala i mafije.

Izs stranke Rasima Ljajića se navodi da je ovo je svakako najvažnija i najznačajnija akcija protiv kriminalnih grupa još od vremena „Sablje“.

“Smatramo da je neophodno da čitava politička i sva druga javnost pruže punu podršku nadležnim državnim institucijama, kako bi pomenuta akcija bila dovedena do kraja. Država mora da pokaže da je jača od bilo koje kriminalne i mafijaške grupe, čime će biti poslata jasna poruka da se nikome ne isplate načini organizovanja i delovanja, koji nanose nemerljivu štetu stabilnosti, budućnosti i razvoju čitave zemlje”, navedeno je u saopštenju.

Dodaje se i da je “ovo je šansa i da se konačno preseče uticaj huligana i kriminalaca na sportske, posebno fudbalske klubove, a samim tim i poveća šansa za potpuno ozdravljenje sporta u Srbiji”.

“Odlučnom akcijom države otvara se mogućnost da stadioni postanu mesta za okupljanje čitavih porodica, što do sada nije bio slučaj, upravo zbog kriminalaca koji su ovladali ne samo tribinama, već i klubovima. Zbog toga, Socijaldemokratska partija Srbije pruža punu podršku svim institucijama i organima, koji se bave ovim odgovornim i teškim, a nadasve korisnim poslom za budućnost države i društva”, zaključeno je u saopštenju.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: