Aktuelno Srbija

MUP Srbije: Potraga za osobom koja je nosila vješala (FOTO)

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije pozvalo je građane da obavjeste policijske službenike ukoliko prepoznaju lice sa fotografije na kojoj se vidi da je nosilo vješala tokom sinoćnih protesta u Beogradu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa nadležnim, Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, preduzimaju sve mjere i radnje na identifikaciji lica sa fotografije koje je juče na javnom skupu nosilo vešala

“Molimo građane da ukoliko prepoznaju navedeno lice sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njemu o tome obaveste policijske službenike Policijske uprave za grad Beograd na 011/279-7685 ili 011/192”, saopćio je MUP Srbije uz objavljene fotografije lica koje nosi vješalo.

Nošenje vješala na devetom po redu građanskom protestu “Jedan od pet miliona” u Beogradu, koji je održan u subotu uveče, osudili su predstavnici vlasti, opozicije kao i građani preko društvenih mreža.

Na društvenim mrežama je sa naznakom “provaljen” i “gotovo”, uz poređenje fotografija, navedeno da je oosba koja je nosila vješala ranije bila na skupovima Srpske napredne stranke (SNS).

Povezane vijesti