24 Oktobra, 2021
Home Archive by category Nekategorisano

Nekategorisano

Aktuelno Društvo Nekategorisano Novi Pazar Zdravlje

Pandemija u Novom Pazaru: Broj hospitalizovanih opao na 53, jučer samo jedan novi prijem

U Novom Pazaru je i prethodnog dana primljen samo jedan pacijent iz Novog Pazara, a opao je i broj hospitalizovanih covid pacijenata, prema zvaničnim podacima bilo je 53 hospitalizovanih. Juče nije bilo preminulih, dok je 5 pacijenata na respiratoru. Prema podacima koji su na današnji dan Štabu za vanredne situacije dostavili Regionalni COVID centar Novi […]
Nekategorisano

Pedeset i dva dana: Ko ovo štiti?

Prije pedeset i dva dana u komentarima teksta “Nova hajka botova na Arap džamiju”, na divljem portalu sandzakpress.net, skoro 15 sati trajao je otvoren poziv na ubijanje. Redakcija našeg portala uputila je Višem javnom tužilaštvu u Beogradu Odjeljenju za visokotehnološki kriminal zahtjev za izjavu-informacije o preduzetim mjerama u vezi ovog slučaja. Iz tog tužilaštva 9.
Nekategorisano

Pedeset i jedan dan: Ko ovo štiti?

Prije pedeset i jedan dan u komentarima teksta “Nova hajka botova na Arap džamiju”, na divljem portalu sandzakpress.net, skoro 15 sati trajao je otvoren poziv na ubijanje. Redakcija našeg portala uputila je Višem javnom tužilaštvu u Beogradu Odjeljenju za visokotehnološki kriminal zahtjev za izjavu-informacije o preduzetim mjerama u vezi ovog slučaja. Iz tog tužilaštva 9.