Aktuelno Društvo Novi Pazar

Novi Pazar: Uhapšen muškarac zbog krađe kozmetike

Policija u Novom Pazata uhapsila je E.G. (39) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo krađa.

PU Novi Pazar je saopštila da se sumnja da je on iz drogerije u centru Novog Pazara ukrao veću količinu kozmetičkih proizvoda čija se vrijednost procjenjuje na oko 50.000 dinara.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

– Uhapšen zbog pet krađa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su sugrađanina M. K. (31), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio pet krađa.

Iz PU Novi Pazar u utorak je navedeno da se sumnja da je on, 12. maja ove godine, u okolini Novog Pazara, iz nezaključanog pomoćnog objekta, ukrao tri električne bušilice, kosilicu, dve pumpe za vodu i drugi sitni alat.

Takođe, on se tereti da je, istog dana, iz dvorišta porodične kuće u Novom Pazaru, ukrao bicikl, koji je policija pronašla i vratila oštećenom.

On je, kako se sumnja, 11. maja ove godine, iz otključane garaže u sklopu dvorišta kuće u okolini Novog Pazara, uzeo dvije motorne testere marke „stil“, koje je policija pronašla i vratila vlasniku.

Takođe, sumnja se da je on, 10. maja ove godine, iz dvorišta porodične kuće u Novom Pazaru, ukrao bicikl, kao i da je 1. maja, u okolini Novog Pazara, iz vozila marke „lančia“, vlasništvo tridesetsedmogodišnjeg muškarca, ukrao akumulator.

Osumnjičenom je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, određeno zadržavanja do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Povezane vijesti