Aktuelno Društvo Novi Pazar

Novi Pazar: Uhapšen osumnjičeni za teške krađe, krao lijekove, laptopove, vozila…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su A. K. (48) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela teška krađa, teška krađa u pokušaju, krađa i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Takođe policija je, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv dvadesetdvogodišnjeg muškarca iz Novog Pazara podnijela krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela teška krađa i teška krađa u pokušaju.

Iz PU Novi Pazar danas je saopšteno da se sumnja da su njih dvojica juče ušli kroz prozor u prostorije Muslimanskog omladinskog kluba koji pripada Sinan-begovoj džamiji u Novom Pazaru i ukrali dva laptopa i tri monitora, koje je policija pronašla i vratili vlasniku, kao i da su 24. novembra ove godine pokušali da provale u apoteku i market u Novom Pazaru.

Osumnjičeni A. K. se tereti da je u noći između 24. i 25. novembra ove godine razbio prozor na apoteci Doma zdravlja u Novom Pazaru i ukrao razne lijekove čija se vrijednost procjenjuje na oko 320.000 dinara.

Sumnja se da je i u prethodnom periodu u Novom Pazaru ukrao dva automobila „opel kadet“ koje je policija pronašla i vratila vlasnicima, kao i da je otuđio „opel astru“ šezdesetogodišnjeg muškarca iz Novog Pazara kojom se odvezao do obližnjeg sela gde je i ostavio.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi A. K. pronađena je manja količina tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Po nalogu nadležnog tužioca, A. K. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Povezane vijesti