Aktuelno Društvo Turska Tutin

Opština Tutin: Planirano da se Erdogan obrati video linkom

Početak radova za izgradnju puta Novi Pazar – Tutin počeće 7. oktobra i planirano je da se preko video linka na dan posjete Srbiji obrati predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan, saopšteno je iz Opštine Tutin.

Kako je objavljeno na oficijelnoj stranici OPštine Tutin predsjednik opštine Tutin Kenan Hot zajedno sa predstavnicima opštine Sjenica i Grada Novog Pazara sastao se danas u Novom Pazaru sa ambasadorom Turske u Srbiji Tanjuo Bilgicem i kordinatorkom TIKA u Srbiji Caglom Gultekin Tosbat.


“Tema sastanka bila je realizacija projekata u opštini Tutin. Takođe jedna od tema o kojoj se razgovaralo bila je i nastavak realizacije projekta izgradnje rječnih korita, poslije zaustavnih brana radovi će se nastaviti u proljeće. Neizostavna tema je bila i zvanični početak izgradnje puta Novi Pazar – Tutin i posjeta predsednika Republike Turske Recep Tayyip Erdoğana Srbiji. Ambasador Turske je prenioo da predsjednik neće posjetiti Novi Pazar ali da će zvanično početak radova Novi Pazar- Tutin otvoriti video obrajaćnjem koje je planirano na dan posjete Srbiji koja će biti 07.10.2019. godine”, navedeno je iz lokalne samouprave Tutina.

Foto: Opština Tutin

Povezane vijesti