19 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Plavi do boda u Nišu i “fenjera” na tabeli

Fudbaleri Novog Pazara odigrali su neriješeno 1:1 kao gosti protiv niškog Radničkog u okviru 24. kola Super lige Srbije.

Novi trener Sivić pokazao je da ovaj tim može da motiviše da zaigra mnogo bolje kad zatreba, a danas je to bio slučaj u drugom dijelu meča kada su plavi shvatili da moraju da igraju napadački fudbal.

Prvo poluvrijeme je pripalo domaćinu, koji je već u 9. minutu došao do prednosti od 1:0, kada je Mičibuci sa desetak metara šutirao po zemlji i po sredini gola, te savladao golmana plavih.

U drugom dijelu dominacija Novog Pazara, a kao nagrada za tako hrabru igru stigla je u 55. minutu, kada je Mustafa sjajno prihvatio loptu na 7-8 metara od gola i plasirao je iza ledja odbrane nišlija.

Imali su plavi još nekoliko prilika za gol, ali sreća nije bila njihov saveznik u odsutnim momentima, te je ovaj bod 18. po redu koji su sandžački igrači osvojili u ovom prvenstvu, ali su i preuzeli fenjer od pretposlednjeg kragujevačkog Radničkog sa kojim će već u utorak od 16 sati ukrstiti koplja na CaizCoin areni u Novom Pazaru.

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: