24 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Plavi rukometaši trijumfovali u Subotici

Rukometaši Novog Pazara pobjedili su večeras u Subotici sastav Spartaka rezultatom 31:30 (16:13) u okviru 3. kola play auta Arkus lige.

Pokazali su na ovom meču plavi rukometaši da su u ovom rangu doigravanja samo sticajem nesretnih okolnosti, te da ova ekipa zaslužuje okršaje sa ekipama koje se bore za titulu.

Vodili su pazarci tokom cijelog meča i kontrolisali igru, ali neugodni Spartak je u samom finišu meča prišao na minus jedan gol, pa su plavi donekle morali i da strepe za pobjedu, nakon opuštanja poslije prednosti od 6 golova razlike u poslednjih petnaest minuta meča.

Na golu povratnik Milenković standardno bio na visini zadatka, a u napadu sjajni Rakić sa 12, Stojanović sa 9, Radisavljević sa 3, te Međedović, Dimitrijević i Mujčinović sa po 2 gola doprinijeli su zasluženoj pobjedi plavih.

U Spartaku je Skuban postigao 7 golova, dok su po tri puta mrežu gostiju zatresli Tukuljac, Kojadinović, Kolundžić i Radosavljević.

Novi Pazar sada dijeli prvu poziciju sa Crvenom Zvezdom, a u narednom 4. kolu doigravanja gostuju zrenjaninskom Proleteru.

Foto:fb/rk Novi Pazar

Povezane vijesti

%d bloggers like this: