Aktuelno Crna Gora Regija Život

Policajci sedam država na cnomorskom primorju

U cilju ostvarivanja efikasnije međunarodne policijske saradnje i ove turističke sezone Crnogorska policija će ugostiti policijske službenike iz Albanije, Italije, Hrvatske, Srbije, Sjeverne Makedonije i prvi put kolege iz Rumunije.

Oni će tokom ljeta biti radno angažovani na crnogorskom primorju i sa službenicima crnogorske policije zajedno raditi kako na prevenciji, otkrivanju i rasvjetljavanju krivičnih djela tako i na jačanju kvalitetnih odnosa partnerskih policijskih službi, potvrđeno je iz MUP-a Crne Gore.

Direktor Uprave policije Crne Gore Veselin Veljović i direktor Državne policije Republike Albanije Ardi Veliu potpisali su danas Protokol o saradnji tokom ljetnje turističke sezone na osnovu kojeg će, kao i prethodnih godina, kolege iz Republike Albanije zajedno sa kolegama iz još pet država boraviti radno na crnogorskm primorju tokom ljetnjih mjeseci.
Dva direktora su ocijenila da crnogorska i albanska policija u kontinuitetu imaju kvalitetnu i profesionalnu partnersku saradnju sa konkretnim rezultatima.

Direktor Uprave policije Crne Gore Veselin Veljović i direktor Državne policije Republike Albanije Ardi Veliu su potpisali Protokol o saradnji tokom ljetnje turističke sezone na osnovu kojeg će, kao i prethodnih godina, kolege iz Republike Albanije zajedno sa kolegama iz još pet država boraviti radno na našem primorju tokom ljetnjih mjeseci. Dva direktora su ocijenila da crnogorska i albanska policija u kontinuitetu imaju kvalitetnu i profesionalnu partnersku saradnju sa konkretnim rezultatima.

Povezane vijesti