Aktuelno Politika Sandžak Sjenica

Predsjednik Opštine Sjenica Hazbo Mujović se osjeća dobro

Predsjednik opštine Sjenica Hazbo Mujović zahvalio se jutros svim građanina Sjenice za ukazanu brigu i pažnju u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem, poručivši da se danas osjeća dobro.

Mujoviću je juče pozlilo i prebačen je u bolnicu u Užice.

“Malo sam se preforsirao u poslu i umor čini svoje. Uvjeravam vas da je sve u redu i sve vas srdačno pozdravljam i selamim”, poručio je danas građanima Sjenice Mujović.

Iz Opštine Sjenica je navedeno da su se na pojedinim profilima sinoć i jutros pojavile lažne informacije o zdravstvenom stanju predsjednika sjeničke opštine i navodnim uzrocima toga.

“Predsjednik je na nezi u Uzičkoj bolnici i dobro se osjeća”, saopšteno je na fb profilu Opština Sjenica.

Obraćanje kandidata za vijećnika ispred liste “Samoopredjeljenje” Hazba Mujovića tokom kampanje za izbore u Bošnjačkom nacionalnom vijeću 

Hazbo Mujović je dipl. inžinjer mašinstva i dugogodišnji funkcioner SDA Sandžaka. Rođen je u Sjenici 9. maja 1965. godine. Profesionalnu karijeru započinje kao inžinjer u preduzeću Vrela iz Sjenice, a nakon toga do 2010. godine radi na rukovodećim poslovima. Od 2011. do 2012. obavljao je funkciju zamjenika predsjednika Opštine Sjenica. Od 2012. godine do danas nalazi se na mjestu predsjednika Opštine Sjenica. U periodu od 1999. do 2000. godine radio je kao profesor u Srednjoj školi Dr. Husein Džavić u Velikoj Kladuši.

– SDA Sandžaka: Pojavile se zlonamjerne informacije

Neki lokalni portali bez impresuma objavli su nezvaničnu informaciju da je predsjednik Opštine Sjenica i funkciioner SDA Sandžaka imao infarkt i da se to desilo na sjednici SDA u Sjenici.

Iz SDA Sandžaka je za SNews rečeno da su takve informacije zlonamjerene.

Potvrđeno da je zdravstveno stanje Hazba Mujovića dobro i negirani su navodi da mu je pozlilo i da je ima infarkt na sjednici SDA.

Takođe je potvrđeno da će SDA Sandžaka danas održati sjednicu Glavnoog odbora.

Povezane vijesti