Aktuelno Društvo Tutin

SNews istražuje: Ko je osuđeni nasilnik iz Tutina koji bi da štiti ljudska prava?

– Ko, zarad ličnih i interesa partije koja ga je podržala, pokušava da iskoristi bol i tugu porodice ubijenog Fahrudina Skarepa (22) iz Pokrvenika (Tutin)?

– Da li je ubistvo mladića u Dolovu išlo na ruku kriminalnim grupama i švercerima akciznom robom?

– Da li je tačno da se kobne noći, kada je ubijen Fahrudin, osumnjičeni za ubistvo policajac Raica Beloica, uz tvrdnju da ima dojavu da će da naiđu krijumčari robe, dobrovoljno javio da učestvuje u akciji i to po prvi put?

– Ko podržava osuđenog nasilnika da, uz kardinalne jezičke greške, drži nerazgovetne konferencije za novinare, iznoseći teške optuže i predstavljajući se s druge strane kao književnik, te hvaleći se i da je akter amaterskih filmova za odrasle.

– Osuđen uslovno, suprugu udario drvenom stolicom pa je rekao sinu: “Ja ću jednu veliku lopatu, a ti jednu malu, pa ćemo mamu zakopati u potok da niko ne zna gdje je ona”. Stavljao joj cijev od puške u usta i tražio joj da prizna da djeca nisu njegova, ubadao je nožem po rukama i tijelu.

– Zašto u medijima već duže vrijeme nema vijesti o zaplijenama droge i akcizne robe u graničnom pojasu i tutinskoj opštini prema Crnoj Gori i Kosovu? Nema šverca ili policijskih akcija?

Uskoro, na ova i mnoga druga pitanje, odgovore čitajte na snews.rs.

Povezane vijesti