Aktuelno Izbori u Srbiji 2020. Novi Pazar Politika

SPP lista u Novom Pazaru pod rednim brojem 2

Gradska izborna komisija u Novom Pazaru proglasila je sinoć izbornu listu „Akademik Muamer Zukrolić – Stranka pravde i pomirenja“, koju je svojim prekontrolisanim i ispravnim potpisom podržao 1601 građanin.

Ova lista na glasačkom listiću za lokalne izbore u Novom Pazaru nalaziće se pod rednim brojem 2.

Prvo ime na listi je predsjednik Mladih Stranke pravde i pomirenja, apsolvent medicine Edin Numanović.

SPP Muamera Zukorlića je objavila da je ovo je druga opštinska lista te stranke, prva je proglašena u Prijepolju i da nastavljaju sa prikupljanjem potpisa za Parlamentarne izbore.

Na četvrtoj sjednici Izborne komisije Grada Novog Pazara, održanoj u ponedjeljak 9.marta 2020., sa početkom u 23 sata, Gradskoj izbornoj komisiji predata je dokumentacija za kandidaturu izborne lista „Akademik Muamer Zukrolić – Stranka pravde i pomirenja“.

Donijeto je Rešenje o ispunjenju uslova za određivanje opunomoćenog predstavnika za člana i zamenika člana podnosioca predloga kandidata za izbor odbornika Skupštine grada Novog Pazara u prošireni sastav Izborne komisije grada i biračkim odborima.

Izborna komisije Grada Novog Pazara, juče je natrećoj sjednici utvrdila je Rokovnik za vršenje izbornih radnji u postupku izbora za odbornike Skupštine grada Novog Pazara raspisanih za 26. april 2020.

Izborna komisija Grada Novog Pazara donijela je Rešenje o određivanju člana i zamenika člana u proširenom sastavu komisije ispred izborne liste „Evropski Novi Pazar – Rasim Lajić“. Rešenjem je utvrđeno da Samir Lekić postaje član, a Selma Šaković zamenik člana Izborne komisije Grada Novog Pazara u proširenom sastavu.

Gradska izborna komisija prethodno je proglasila izbornu listu „Evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić“ koju je svojim prekontrolisanim i ispravnim potpisom podržalo 1653 građana.

Foto: SPP, fb

Povezane vijesti