Društvo Tutin

Tutin će u 2019. godini finansirati četiri medijska projekta

Opštinsko vijeće Tutina donijelo je Rješenje o dodjeli sredstava za sufinansiranje četiri projekta u oblasti javnog informisanja u medijima, u 2019. godini.

Na prijedlog Komisije za ocjenu medijskih projekata, a u skladu sa sprovedenim javnim pozivom, Opštinsko vijeće Opštine Tutin dodijelilo je za regionalnu radijsku emisiju “Tri u tri”, Novinskoj agenciji Beta, odnosno poslovnoj jedinici Radio Sto plus iz Novog Pazara 550.000 hiljada dinara, Info centru Tutin, odnosno Sandžačkoj tv mreži, za projekat “Info regija-Tutin u fokusu”, 8.930.000 dinara, Kulturnom centru Zambak iz Novog Pazara za projekat “Tutin info na SNews-u” 400.000 dinara i Direkt linku iz Beograda za projekat “Naše mesto Tutin” 120.000 dinara.

Sredstva nisu odobrena za projekte koje su podnijeli Novosti dana iz Niša, Doo Reorganizacija iz Niša, Glas Sandžaka iz Novog Pazara, Radio-televiziju Novi Pazar, Sandžak tv iz Novog Pazara, El kelimeh iz Novog Pazara i Journalistic plan iz Novog Pazara.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu Opštine Tutin Rješenje opštinskog vijeća je osnov za zaključenje ugovora sa licem koje je dobilo sredstva za sufinansiranje projekta.

Rješenje Opštinskog vijeća Tutina, sa obrazloženjem, za sufinansiranje projekata medija objavljeno je na sljedećem linku: http://www.tutin.rs/wp-content/uploads/2019/02/Scan_20190206_115309.pdf

Povezane vijesti