Aktuelno Društvo Kultura Novi Pazar Teatar/Film/TV

TV Connect uskoro počinje sa redovnim emitovanjem programa

Nova novopazarska televizija “Connect”, nasljednica TV Jedinstvo, nakon promjene vlasnika i imena, za otprilike mjesec dana počeće sa redovnim emitovanjem programa, potvrđeno je za SNews.

Direktor TV Connect, Admir Smajović rekao je da su u toku intenzivne pripreme za rad televizije po novoj programskoj šemi.

“Kompletna proizvodnja programa i početak rada se očekuje u drugoj polovini mjeseca februara. Fokus TV Connect će da bude na proizvodnji kulturno-obrazovnog programa, a manji dio na informativni program”, kazao je Samajović.

On je potvrdio da konkurs za prijem tv lica i medijskih uposlenika u toj televiziji traje do 25. januara ove godine, a uži izbor, nakon obavljenih intervjua, će se obaviti početkom februara.

TV Connect je raspisala konkurs za prijem medijskih uposlenika, glavnog i odgovornog urednika, novinara – prezenter ( 2 radna mjesta), realizatora programa, prezentera, snimatelja – montažera ( 3 radna mjesta), montažera – grafičkog dizajnera, operatera tehnike, marketing menadžera i saradnika na poslovima administracije.

“Mi kreiramo kvalitetan i originalan sadržaj, baš ovdje u Novom Pazaru. Donosimo autentičan informativni, kulturni i obrazovni sadržaj, kao i sadržajan vjerski i dečiji program. Uz pomoć najnovijih tehnologija, moderne opreme i kvalitetne ekipe, želimo da stvorimo nezavisnu platformu kojoj su ljudi najveća vrijednost”, najavljeno je na sajtu ovog medija.

Televizija Connect, dio je ALK Interinvest grupe i predstavlja novu televiziju, u čijem su središtu ljudi, ideje i životne priče.

Povezane vijesti