Aktuelno Društvo

U Podgorici zaplijenjeno 374 kilograma marihune, osumnjičeni lišen slobode

Crnogorska policija je realizovala aktivnost usmjernu na otkrivanje i sprječavanje prodaje opojnih droga koja je rezultirala zaplijenom oko 374 kilograma marihuane i lišenjem slobode osumnjičenog lica.

U podgoričkom u naselju Zagorič policija je u nedjelju, na osnovu informacija dobijenih od nikšićke policije, zaustavila kombi vozilo kojim je upravljao S.M. (24) iz Nikšića.

“Kontrolom vozila policijski službenici su pronašli 12 putnih torbi u kojima se nalazilo oko 374 kilograma biljne materije tamnozelne boje za koju se sumnja da je marihuana. Policija je lišila slobode S.M. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on će biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici”, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

U realizaciji ove aktivnosti učestvovali su službenici Sektora kriminalističke policije, Centra bezbjednosti Podgorica, Centra bezbjednosti Nikšić, Centra bezbjednosti Bar i Centra bezbjednosti Budva.

Foto: Uprava policije Crne Gore

Povezane vijesti