18 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport Srbija

Ubjedljive pobjede Jošanice i Rasa

Fudbaleri Jošanice savladali su Budućnost iz Resnika ubedljivim rezultatom 0:5, dok je Ras deklasirao Gružu sa 4:1, u okviru 11. kola Šumadijsko-raške zone.

Ekipa Jošanice opravdala je ulogu favorita i više nego lako savladala Budućnost. Jošanica je imala epitet pobjednika, a tri boda su značila da će smanjiti zaostatak za ekipom Bana, koja je juče remizirala sa Trepčom (2:2).

Sandžaklije su mrežu ekipe iz Šumadije načeli već u 18. minutu kada je strelac bio Tarik Rušević. Do drugog pogotka čekalo se do 29. minuta. Jedan od najboljih igrača Novopazarske ekipe Dženan Plojović povećao je vođstvo na 0:2.

U drugom poluvremenu viđena su još tri pogotka. Prvo je u 48. minutu strelac ponovo bio Plojović, a svoj drugi pogodak postigao je i Rušević u 64. minutu. Konačan rezultat postavio je Sulejmanović u 75. minutu igre.

Jošanica se ovom pobedom približila vodećoj ekipi Bana na dva bodova zaostatka. U sledećem kolu na svom terenu dočekuju ekipu Poleta iz Ratine.

Muratović startovao pobjedom na klupi Rasa

Nakon dva uzastopna poraza ekipa Rasa je na mjesto šefa stručnog štaba imenovala bivšeg trenera Jošanice, Elvira Muratović, koji je na svom debiju zabilježio ubjedljivu pobjedu.

Poslednjeplasirana Gruža nije imala nikakve šanse protiv veoma razigrane ekipe iz Sandžaka, koja je na svom terenu pokazala veliki raskoš u svojoj igri.

Golove za momke iz Deževe postigli su Škrijelj u 30. minutu, a samo dva minuta kasnije Šarac je bio precizan za 2:0, da bi u drugom dijelu Pepić u 57. i Nikšić u 78. minutu zapečatali sudbinu gostiju na ovom meču.

Trenutno je Jošanica sa 25 bodova na tabeli, dva manje od prvoplasiranog Bana iz Raške, dok je Ras pretposlednji sa 11 osvojenih bodova i nalazi se na 13 poziciji.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: