Aktuelno Politika Srbija

Vučiću (ni)je potrebna fotelja (VIDEO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je juče, prije obraćanja javnosti u Predsjedništvu Srbije, sam prinio stolicu za sto, rekavši da mu nije potrebna fotelja.

https://www.facebook.com/100011402827055/videos/1038484696541615/?t=10

Vučić se nakon sastanka sa članom Predstavničkog doma Kongresa SAD Eliotom Engelom obratio novinarima sjedeći za stolom, što do sada to nije bila njegova praksa.

“Meni je potrebna obična stolica, ne fotelja”, rekao je Vučić prije zvaničnog obraćanja javnosti koje je RTS uživo prenosio.

Prije nego što je Vučić donio stolicu na kojima sjede novinari i gosti u sali Predsjedništva Srbije jedan od službenika je odnio kožnu stolicu, prethodno ripremljenu za Vučića.

Ovaj gest šefa države ispred kamera RTS-a u uživom prenosu na društvenim mrežamai naišao je na plejadu kritika kao jeftin marketinški trik.

“…od muke se smejem, a smesno nije!!! Znači počelo ludilo i kod mene ccccccc”, “Kakve on fore ima, majko mila!!”, “Govorio je tiho i nosio stolicu sa sobom…Ništa kožne fotelje, Guči, skupa letovanja, Armani i ostala elititistička obeležja.Drvena stolica za narodnog trbuna”, piše u komentarima fb grupe Slobodni hrabri građani.

Vučić je u obraćanju u četvrtak govorio o stanju na Kosovu i utiscima tokom susreta sa zvaničnikom SAD-a.Obraćanje predsjednika Vučića javnosti

Foto: predsednik.rs

Povezane vijesti