29 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Odbojkaši Novog Pazara poraženi od Vojvodine

Odbojkaši Novog Pazara izgubili su kao domaćini od favorizovane Vojvodine rezultatom 3:0 (18:25, 18:25 i 21:25), u utakmici 12. kola odbojkaške Super lige, koja je odigrana u hali “Pendik”.

Nisu uspjeli plavi da pruže značajniji otpor novosadjanima koji su tokom cijelog meča diktirali tempo i nisu dozvoljavali domaćinu da im pariraju u sjajnoj igri.

Slavlje lidera u Novom Pazaru

Imali su vojvodjani veliki broj raspoloženih igrača na ovom meču, a poenterski se izdvojio Buša sa devet poena, dok su se uz njega još istakli Kovačević sa 6 i Perić sa 5 uspješnih prodora na mreži.

I pored poraza pazarci su imali dvojicu igrača sa dvocifrenim brojem poena, od samo četiri igrača koji su osvajali poene u redima plavih na ovoj utakmici . Alija Bekrić osvojio je 15, Samed Halilović imao je 14 uspješnih napada, dok su se još Božović sa 8 i Zoranić sa 4 osvojena poena upisali u poentersku statistiku.

Statistika Novog Pazara na ovom meču

Još jednim porazom plavi su sebi dodatno iskomlikovali situaciju na tabeli, gdje zauzimaju poslednje mjesto sa samo jednom pobjedom, dok je Vojvodina zadržala lidersku poziciju.

Foto:prtsc/rtvnp

Povezane vijesti

%d bloggers like this: