20 Februara, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar Srbija

Pripadnici PU Novi Pazar od početka ove godine zaplijenili oko 130 kilograma različite droge

Na sastanku srbijanskog ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulin asa načelnikom Policijske uprave u Novom Pazaru Nerminom Ljajićem i zamjenikom načelnika Milenkom Munižabom je istaknuto da je za razliku od prethodnog perioda, Novi Pazar znatno bezbjedniji i sigurniji, te da će prioritet rada Policijske uprave u Novom Pazaru i dalјe biti očuvanje stabilnog javnog reda i mira, borba protiv trgovine narkoticima, oduzimanje oružja u nelegalnom posjedu, kao i sprečavanje nelegalne trgovine akciznom robom.

Kako je danas saopštio MUP Srbije Ljajić i Munižaba su ministru policije referisali o postignutim rezultatima ove policijske uprave i budućim planovima i aktivnostima.

Ministar policije Aleksandar Vulin istakao je da je zadovolјan zbog toga što su od početka godine najznačajniji rezultati Policijske uprave u Novom Pazaru postignuti u oblasti borbe protiv droga, te da je novopazarska policija je svojim radom i operativnim saznanjima od početka godine presjekla više lanaca trgovine narkoticima i zaplijenila oko 130 kilograma različite droge.

“Što je rezultat vrijedan svake pohvale. Od januara mjeseca Policijska uprava u Novom Pazaru imala je više od 70 zaplijena droge, što pokazuje da se borba policije protiv dilera vodi neprestano, svakog dana. Novi Pazar, baš kao ni jedan grad u Srbiji neće biti pogodno tlo za transport i trgovinu drogom. Dileri droge i trovači naše djece nemaju ni vjeru ni naciju, njihov jedini cilј je da prodajom tog đubreta i trovanjem naše djece zarade ogromne količine novca. Kao što vidite, u Srbiji, u Pazaru, Sjenici, Tutinu i ostalim gradovima nećete moći da dilujete i krijumčarite drogu”, istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: