28 Aprila, 2024
Aktuelno Tutin Život

Dječija nedjelja u Tutinu

U predškloskoj ustanovi Habiba Stočević u Tutinu od 5. do 11. oktobra, odvijaće se aktivnosti u okviru Dječije nedjelje koja je ove godine počela pod sloganom “Podeljena sreća dva puta je veća”

Dječija nedjelja se tradicionalno obilježava u svijetu, a kod nas prve nedjelje u mjesecu oktobru, sa ciljem skretanja pažnje javnosti na djecu i mlade, na dijete kao nosioca prava, na potrebe djece u porodici, društvu i lokalnoj zajednici, kao i pokretanje programa koji će poboljšati položaj djece.


Zbog epidemiološke situacije u Tutinu, na sjedici pedagoškog kolegijuma PU Habiba Stočević, odlučeno je da se aktivnosti održe u dvorištu i radnim grupama vrtića.

“Program rada je izjemenjen za razliku od prethodnih godina, mislim na aktivnosti van ustanove, ove godine neće biti posjete osvovnih škola, biblioteke, multimedijalnog centra, kao ni maskenbala na gradskom trgu. Nadam se da će vaspitači uspješno realizovati sve planirane aktivnosti sa svojim mališanima” reko je Emir Hodžić, psiholog te ustanove i poželio srećnu i uspješnu Dječiju nedelju svim mališanima.

 

 

 

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: