29 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport Srbija

Još jedan poraz košarkaša Novog Pazara

Košarkaši Novog Pazara su porazom od gostujućeg Vršca pred oko 300 ljubitelja košarke nastavili sa posrnućima u najelitnijem košarkaškom takmičenju u Srbiji.

Ekipa Vršca je sinoć u dvorani Doguš savladala Novi Pazar sa 100:78 (20:24, 30:20, 25:12, 25:22) i dodatno zakomplikovala ionako tešku situaciju ekipi iz Sandžaka koja će do kraja prvenstva morati grčevito da se bori za opstanak u društvu najboljih.

Samo su u prvoj četvrtini momci u plavim dresovima parirali gostima iz Banata, ali su u drugoj i posebno trećoj dionici igre napravili niz grešaka u odbrani i napadu što ih je koštalo ubjedljivog poraza na svom terenu.

Gosti si imali raspoložene Stefana Agoča i Stefana Simića koji su ubacili 20, odnosno 17 koševa, a pratili su ih sa po 12 poena Toma Vasiljević, Žigo Jurček i Bratislav Jeković.

U taboru Plavih najbolji je bio Džošua Nikolas sa 22 poena, Džordan Teli je postigao 15, a Asmir Numanović je dodao 12 koševa.

Svojim šesnaestim porazom Novi Pazar je dospeo na pretposlednju poziciju na tabeli, a šansu da pokuša da popravi bodovni saldo imaće sledećeg vikenda kada gostuju Spartaku u Subotici.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: