26 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Futsaleri Novog Pazara preokretom zakazali majstoricu

Spektakularna pobjeda od 8:5 futsalera Novog Pazara nad FON-om u četvrtoj utakmici finalne serije za šampiona Srbije, kojom su izjednačili na 2:2 i obezbjedili peti meč u kome će pobjednik te utakmice postati prvak države.

Zasluženo slavlje domaćih igrača

Utakmica koja je večeras vidjena na parketu dvorane Pendik bila je po ukusu i najprobirljivijih ljubitelja futsala, sa bezbroj prelijepih poteza i sjajnih golova.

Na ovom meču je čak i golman Mirza Hot postigao dva poslednja i odlučujuća gola u finišu, dok su prije njega mrežu gostiju pogadjali Mutavdžić dva puta, te po jednom Aleksić, Sadović, Milosavljević i Vukadinović.

Utakmica sa puno preokreta

Pazarci su pokazali da su ekipa koja može da se nosi sa velikim pritiskom, obzirom da su pod imperativom pobjede na ovoj utakmici nadoknadili u poslednjih deset minuta meča i dva gola zaostatka, te su kod rezultata 5:3 za goste napravili seriju od 5 golova i utakmicu riješili u svoju korist u maestralnom ritmu.

Ovom pobjedom su plavi zakazali petu i odlučujuću utakmicu, koja će se igrati u subotu, a pobjednik tog duela osvojiće pehar šampiona Srbije za sezonu 2020/21.

Foto:prtsc/rtvnp

Povezane vijesti

%d bloggers like this: