Aktuelno Društvo Regija

Kosovski autobus sleteo sa auto-puta u Hrvatskoj, 10 mrtvih

Kod Slavonskog Broda rano jutros došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo najmanje deset osoba, izvještava hrvatski portal index.hr.

Mjesto nesreće

Prva policijska informacija govorila je o troje mrtvih, ali je onda broj mrtvih porastao na osam, da bi onda policija javila o deset mrtvih.

“Situacija je vrlo teška i još uvijek je velik broj životno ugroženih putnika u autobusu”, rekao je Damir Brezić, glasnogovornik brodsko-posavske policije.

Također, policija je ustanovila da se ne radi o makedonskom, nego o kosovskom autobusu, kako su govorile prve informacije.

“Tijekom obavljanja očevida, policija je utvrdila da se radi o autobusu kosovskih nacionalnih i registracijskih oznaka te da je u nesreći, prema trenutno dostupnim informacijama, poginulo 10 osoba, dok je više desetina prevezeno na pružanje bolničke pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu. Više informacija uputit ćemo po završetku uvidjaja”, objavila je policija u 9 sati.

Informacije iz bolnice govore da je primljeno 45 osoba koje su nakon teške nesreće na auto-putu kod Slavonskog Broda zatražile pomoć, a među njima je osam teško ozlijeđenih, izvjestio je index.hr.

Izvor/Foto:sbonline.net, index.hr

Povezane vijesti

%d bloggers like this: