27 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Nikčević i Čečarić ponovo u plavom dresu, Maksimović?

Fudbalski klub Novi Pazar je u sam smiraj prelaznog roka doveo još dvojicu igrača sa kojima će pokušati da izađe iz teške rezultatske krize.

Nekadašnji igrač Novog Pazara Bojan Čečarić je ponovo stavio potpis na ugovor sa plavima, a u klub je došao iz kruševačkog Napretka.

Čečarić (27) je nastupao za sandžačkog superligaša u sezoni 2016/17, gdje je, po ocjenama ljubitelja fudbala, bio prosječnog učinka na terenu. Doveden je da popravi golgeterski saldo, iako je u Napretku, a prije toga u Spartaku, više bio na poziciji kreatora igra ili polušpica.

Drugo pojačanje dolazi iz Čukaričkog, a riječ je o 21.godišnjem Bojici Nikčeviću, koji je u prethodnoj sezoni već igrao kao pozajmljen igrač u Novom Pazaru, gdje je zabilježio 17 nastupa uz dva gola. Ovaj crnogorski internacionalac je prije igrao u Radničkom iz Pirota, a u sezoni 2019/20 ima upisan i jedan međunarodni nastup u kvalifikacijama za Evrpsku ligu sa matičnim klubom.

Prema još nepotvrđenim informacijama iz tabora plavih, na Gradski stadion bi trebalo da stigne i Igor Maksimović iz Metalca (GM), koji igra na poziciji centarfora. Ovaj rođeni i Jagodinac je za Metalac odigrao 61 utakmicu i postigao 10 golova.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: