26 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Srbija

Odgovor Sandžak Media DOO na tekst “Istraga zbog poziva na ubijanje preko ‘sandzakpress.net'”

U skladu sa Zakonom o javom informisanju, Kodeksom novinara i standardima profesionalno izvještavanja objavljujemo odgovor (demanti) Sandžak Media DOO na tekst “Istraga zbog poziva na ubijanje preko ‘sandzakpress.net’” , objavljen na našem portalu 30. marta 2021. godine.

Ponavljamo da Sandžak Media DOO nema apsolutno nikakve veze sa uređivanjem Sandžak Press-a. Letak koji ste objavili je iz 2014. godine, kada smo imali saradnju sa tim portalom, ali isključivo na polju prodaje marketing prostora, po istom modelu kako smo zastupali i naše mnogobrojne druge klijente.

Sandžak Media se pored proizvodnje televizijskog programa, bavi i marketing zastupanjem trećih lica, te izradom web portala i mobilnih aplikacija. U tom smislu trenutno sarađujemo sa 48 različitih pravnih i fizičkih lica.

Sandžak Media DOO posjeduje uredno potpisane ugovore sa svojim klijentima, te u svakom trenutku, kao i do sada, spremni smo policijskim, tužilačkim i sudskim organima dostaviti svu neophodnu dokumentaciju, u vezi naših odnosa sa našim klijentima, koja dokazuje u ovom smislu naše tvrdnje, ali nećemo u medijima objavljivati ugovore sa našim klijenatima, jer bi na taj način ugrozili njihovo poslovanje i doveli u pitanje našu poslovnu kredibilnost.

U Novom Pazaru, 31.03.2021.
Sandžak Media DOO
Salahudin Fetić

Povezane vijesti

%d bloggers like this: