17 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Tutin

Osnovne škole u Tutinu uspješno završile prvo polugodište

Zajedničkim radom i zalaganjem nastavnika, učenika i roditelja nastava prvog polugodišta u osnovnoj školi Rifat Burdžović Tršo u Tutinu se uspješno realizovala, uprkos svim problemima u novonastaloj situaciji.

Prvi čas ove školske godine počeo je u učionici, a okončan digitalnim platformama. Učenje na daljinu donijelo je brojne izazove za sve učesnike obrazovnog procesa.
Uprkosom tome prvo polugodište se uspješno završava, ocjenjuju predstavnici škola.

Direktor O.Š Rifat Burdžović-Tršo, Fadil Hot istako je zadovoljstvo i zahvalnost svim akterima koji su u ovim uslovima pokazali stručnost i posvećenost poslu.

“Zahvaljući zajedničkom radu i zalaganju nastavnika, stručnih saradnika, učenika i roditelja nastva se do kraja prvog polugodišta uspješno realizovala, mogu slobodno reći i iznad očekivanja. Svi učesnici u vaspitno-obrazovnom procesu su pokazali odgovornost, zalaganje i trud koji se itekako primećuje. Svaki nastavnik je dao obrazložen prijedlog ocjene a oni učenici koji nisu zadovoljni, ocjene su mogli popraviti dolaskom u školu po dogovorenom terminu”, objasnio je on.

On je takođe istakao da epidemiološka situacija u toj školi pod kontrolom, te da mjere zaštite poštuju učenici i nastavnici a nadležni kontrolišu sprovođenje istih.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: