Aktuelno Crna Gora Društvo Sandžak

Rekordna zaplijena oružja na sjeveru Crne Gore

Foto: arhiv

U osam opština u Crnoj Gori u toku je najveća akcija zaplijene nelegalnog oružja u posljednjih nekoliko decenija, objavio je ministar unutrašnjih poslova te zemlje Danilo Šaranović.

Podgorički medji navode da je u toku velika akcija Uprave policije na sjeveru, a u cilju borbe protiv organizovanih kriminalnih grupa. Portal RTCG saznaje da su u toku pretresi u više gradova i da je zaplijenjeno više od 100 komada oružja, najviše u Plavu.

Prema istim informacijama, u toku su pretresi u Bijelom Polju, Plavu, Gusinju, Pljevljima, Rožajama, Andrijevici i Beranama…

Na temu rekordne zaplijene oružja na sjeveru Crne Gore javnost će upoznati rukovodilac Sektora za borbu protiv kriminala na vanrednoj press konferenciji u 16 sati, najavilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore.

Pres konferencija će biti održana u holu Ministarstva unutrašnjih poslova na prvom spratu, na adresi Bulevar Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici.

Press konferenciju će održati Lazar Šćepanović, v.d. pomoćnika direktora za Sektor za borbu protiv kriminala i Haris Ðurđević, v.d. načelnika Regionalnog centra bezbjednosti “Sjever”, saopštio je Tim za odnose s javnošću MUP-a Crne Gore.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: