Kuhinja

SNews recepti: Jastučići punjeni povrćem

Ko je bar jednom pravio ovaj sočni ručak praviće ga bar jedno heftično. Veoma su jeftini, a brzo se prave, možete ih poslužiti i musafirima kad dođu iznenada.

Za ovaj sočni ručak potrebno je ispeći palačinke (8-10 komada). U šerpu ispržiti luk i dodati povrće koje svako od nas ima kuhinji (krompir, šargarepu, grašak), a ko voli može dodati i pileći file sitno iseckan na kockice.

Od sveg po 200 grama. Začiniti po želji ( so, biber, crni biber).
Ovim filom puniti palačinke i oblikovano u vidu jastučića. Ređati u podmazani pleh. Peci u prethodno zagrijanoj rerni na 250 stepeni 20 minuta. Nakon toga izvaditi i staviti izrendani kačkavalj i peči jos 10 minuta.
Služiti dok je toplo uz jogurt.

Afiyet olsun- Prijatno!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.