29 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Rukometaši Novog Pazara savladali još jednog favorita

Iako je Rudar iz Kostolca, po mjestu na tabeli i igrama na parketu, važio za favorita u utakmici protiv Novog Pazara, to je četu stratega Hasana Memića samo dodatno motivisalo da im uzmu mjeru i kući isprate sa rezultatom 33:31, u okviru petog kolu grupe B Arkus lige.


Pokazali su momci u plavim dresovima odličnu igru u najvažnijim momentima utakmice, a veteran Međedović je sa 8 golova predvodio pazarce i podsjetio na vrijeme kada je publiku ostavljao bez daha svojim bravurama.

Kod plavih Stojanović je dodao još 8 golova, standardno dobri Rakić 7 i Radisavljević 4 gola, dok je na golu dominirao Raković sa 12 odbrana.

U gostujućem sastavu raspoloženiji od ostalih bili su Nedeljković sa 7 golova u mreži domaćina, te Milošević i Dimitrijević sa po 5 golova u mreži domaćina.

Trener novopazaraca je nakon meča izjavio da je ovo bila teška utakmica za obe ekipe.

“Znali smo da će ovo biti utakmica sa dosta trčanja i brzih transformacija iz faze odbrane u napad, ali smo u tim odsutnim momentima uspeli da kontrolišemo igru i dođemo do pobjede”, rekao je Memić i dodao je ova i ostale pobjede nad favoritima plod dobrog rada i jake želje njegovih igrača.

Već u sledećem kolu Novi Pazar će imati priliku da potvrdi svoju treću poziciju na tabeli, kada u goste ide ekipi sa začelja tabele, aranđelovačkom Šamotu.

 

Foto: Senad Župljanin, FeS Production

 

 

 

 

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: