28 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Ubjedljiv poraz fudbalera Novog Pazara

Fudbaleri Novog Pazara zabilježili su poraz na gostovanju u Lazarevcu, gdje ih je savladala Kolubara sa 3:0, u okviru 8. kola Linglong super lige Srbije.

Utakmica protiv novajlije u ligi je pokazala sve slabosti u igri sandžačke ekipe koja je na ovom meču prikazala veoma slabu i neubjedljivu partiju.

Već na samom početku utakmice, u 6. minutu, domaći su došli u vodjstvo preko Mladenovića, koji je rutinski savladao Ostojića.

U 11. minutu sporna situacija pred golom lazarevčana, kada igranje rukom jednog domaćeg igrača glavni sudija ovog meča nije okarakterisao najstrožom kaznom.

Prvo poluvremenje završeno je minimalnom prednošću Kolubare, a još vrijedno pomena iz prvih 45 minuta su polušanse Ratkovića i Zimonjića.

I početak drugog dijela utakmice pripao je domaćima, kada je u 50. minutu na semaforu stajalo 2:0 za Kolubaru, a ponovo je Mladenović bio koban po nesigurnog golmana Novog Pazara.

Bivši igrač plavih Dejan Đenić, a sada predvodik navale lazarevčana je u 65. minutu lepim golom postavio konačnih 3:0 za domaće, koji su znalački sačuvali stečenu prednost do kraja meča.

Novi Pazar sa jednom utakmicom zaostatka zauzima pretposlednju poziciju na tabeli, a u narednom 9. kolu dočekaće na gradskom stadionu Radnički iz Niša.

Foto:fk Novi Pazar, prtSc/arena sport

Povezane vijesti

%d bloggers like this: