Aktuelno Društvo Novi Pazar

Biševac i Novović čestitali Dan Grada Novog Pazara

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac i zamjenik gradonačelnika Igor Novović uputili su građanim čestitike povodom 560. godišnjece od osnovanja Novog Pazara.

Srećan 560. rođendan našeg voljenog grada. Želim da nastavimo da ga gradimo i stvaramo bolju budućnost za generacije koje dolaze. Svim građanima Novog Pazara i Pazarcima u dijaspori želim srećan Dan grada”, naveo je Nihat Biševac.

“Dragi sugrađani, moji dragi Novopazarci, neka nam svima bude sretan 560. rođendan! U prethodnom radu uloženo je mnogo truda i ljubavi u cilju boljeg položaja grada na industrijskoj, turističkoj i ekonomskoj mapi Srbije. I nećemo stati tu. Odlučni i posvećeni nastavljamo dalje. U narednom periodu ćemo biti još bolji, jači i još više zagovarajući da je Novi Pazar privlačan investicijama i stranih i domaćih investitora, tako da turistička ponuda privlači što više posjetilaca, kako bi djeca imala zdravije mjesto za odrastanje i sretnije djetinjstvo i da poštujemo jedno drugo mi smo primjer kako se različitost briše kada je cilj kojem težimo plemeniti i općenito koristan”, poručio Igor Novović

Povezane vijesti

%d bloggers like this: