26 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar

B(r)ez komentara: “Nihad Biševac Sponsored” na Instagramu

Gradonačelnik Novog Pazara, Nihad Biševac, kako se to vidi u objavama na Instagramu, plaća da ta društvena mreža objavljuje i drugim korisnicima prikažuje sadržaje, uglavnom fotografije, na kojima se vidi kako obilazi i rukuje sa sa građanima na poplavljenom području.

Uplatama Biševac je intenzivirao svoje reklamiranje na duštvenim mrežama, nakon kritika u javnosti i zatražene ostavke od strane opozicije zbog propusta sa kasnim reagovanjem u vezi poplava.

“Ovih dana kada se naš grad suočava sa teškom elementarnom nepogodom, neprekidno smo bili u komunikacijama sa građanima, na terenu, sa svom raspoloživom mehanizacijom i resursima”, napisao je Biševac u plaćenoj objavi, dodavši da mu je obaveza da pruži pomoć te da radi u interesu grada.

Situacija na terenu, sve do nesretnog slučaja kada su se dva Novopazarca utopila u nabujalu Trnavicu bila sasvim drugačija.

Biševac se pravda izrevoltiranim građanima na pritužbe da se nisu javljali na pozive i blagovremeno reagovali

Iako je Štab za vanredne situacije Grada Novog Pazara dva dana prije nesretnog slučaja saopštio da je u pripravnosti i djelovat shodno situaciji na terenu, slivu Trnavice, Šutenovcu i drugim poplavnim područjima nije bilo postavljenih nasipa i džakova sa pijeskom.

“Shodno potrebama, biće angažovano dodatno ljudstvo i mehanizacija, u cilju sprečavanja plavljenja područja, zaštite stanovništva i njihove imovine”, najavljivao je Štab za vanredne situacije Grada Novog Pazara , prije nego su se utopila dva sugrađanina u naselju Ćerimidžinica.

Ostavku gradonačlenika Biševca zbog situacije sa poplavama, kao i ranijih događaja koji se tiču sigurnosti građana i njihove imocine, zatražile su opozicione odborničke grupe SDA Sandžaka i SPP.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: