Aktuelno Društvo Politika Prijepolje

Ćosović položila cvijeće na spomenik srpskim oslobodiocima

Zamjenik predsjednika Opštine Prijepolje, Samira Ćosović učestvovala je na obilježavanju 110 godina od oslobođenja Prijepolja od Otomanske imperije i položila cvijeće na spomenik majoru Iliji Radivojeviću i srpskoj vojsci – oslobodiocima Prijepolja.

Povodom 27. oktobra, dana kada je srpska vojska ušla u Prijepolje u Prvom svjetskom svjetskom ratu Udruženja boraca, potomaka i poštovalaca narodnooslobodilačkog rata iz Prijepolja organiziralo je u četvrtak svečanost na Trgu oslobođenja, kod spomenika majoru Iliji Radivojeviću i oslobodiocima Prijepolja, objavio je Foruminfo.

Pored predstavnika opštinske vlasti vijence sa cvijećem su položile delagacije boračkih udruženja iz Prijepolja, Bajine Bašte i Berana, kao i .

Samira Ćosović je od 2008. godine odbornica Sandzačke demokratske partije (SDP) u Skupštini opštine Prijepolje i kao druga na listi “SDP-Husein Memić” za vijećnika na izborima za Bošnjačko nacionalno vijeće (BNV).

Ona je za RTV Novi Pazar izjavila da lista SDP ima najbolje kandidate koji će dati svoj maksimum za unepređenje položaja Bošnjaka, kroz oblasti za koje BNV ima ovlasti.

“Programi koje BNV relizuje moraju biti usmjereni ka svim Bošnjacima, a ne određenoj grupi Bošnjaka. Upravo je to ono što u budućem sazivu BNV mora biti jasno definisano”, kazala je Ćosović.

Izvor: TV Forum, RTV Novi Pazar, SNews

Foto: PrtSC TV Forum/youtube

Povezane vijesti

%d bloggers like this: