25 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Crvena Zvezda prejaka za Pazarce

Fudbaleri Crvene Zvezde savladali su na Gradskom stadionu Novi Pazar sa 3:1 (1:0) u utakmici 20. kola Linglong Super lige Srbije.

Na momente su plavi uspjeli da uzmu “skalp” crveno bijelima, ali većim dijelom utakmice je šampion iz Beograda dominirao i pokazao da je ova utakmica za njih bila dobro zagrijevanje pred velike utakmice koje ih očekuju na evropskoj sceni.

Beogradjani su poveli već u drugom minutu meča golom Rodića, koji se najbolje snašao u šesnaestercu i iskoristio smušenost odbrambenih igrača domaćeg tima.

Do kraja prvog dijela meča plavi su jalovim napadima pokušavali doći do mreže Borjana, ali se minimalnim rezultatom u korist gostiju otišlo na pauzu.

Već u 52. minutu Zvezda je povećala prednost na 2:0, kada je nakon asistencije najboljeg igrača meča Ivanića odlično reagovao Pavkov i rezantnim udarcem po zemlji sa pet metara savladao golmana Drobnjaka.

Nakon tog gola plavi su krenuli na sve ili ništa, te su nakon šest minuta od gola crveno bijelih izvanrednim udarcem glavom Sisea pazarci smanjili prednost.

Kako je utakmica odmicala plavi su sve više pravili greške i nakon jedne takve konačan rezultat je postavio Ivanić lepim volej udarcem sa desetak metara.

Do kraja utakmice su gosti držali ritam igre pod svojim kontrolom, a domaći trener Tabak je izmenama probao da trgne svoj tim i napravi povoljniji rezultat, ali ni te promene nisu donijele boljitak u igri.

Ovim porazom je Novi Pazar ostao na 14. poziciji i blizu opasne zone za ispadanje.

Foto: FK Novi Pazar, prtsc/b92

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: