25 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Čukarički sa deset igrača bolji od Novog Pazara

Fudbaleri Novog Pazara zabilježili su poraz na svom terenu od ekipe Čukaričkog sa 1:3 (1:1) u utakmici 32. kola Linglong Super lige Srbije.

Četvrtoplasirani Čukarički pokazao je na današnjem meču da sa razlogom zauzima tako visoku poziciju na tabeli, te je potpuno zasluženo osvojio nova 3 boda u borbi za izlazak u evropska takmičenja.

Na drugoj strani, Novi Pazar je pokazao niz slabosti u svojoj igri, a najviše odbrambena formacija.

Poveli su plavi golom Aganspahića u 21. minutu, kada je sa pet metara odlično glavom zahvatio loptu i smjestio je iza ledja golmana gostiju.

Na samom kraju prvog dijela, u 44. minutu, zasigurno najlepši gol ovog kola je za 1:1 postigao vezista “brdjana” Savić, kada je sa 20 metara odličnim šutem savladao Drobnjaka.

Drobnjak je samo ispratio šut Savića pogledom

U drugom poluvremenu beogradjani su krenuli mnogo ozbiljnije i borbenije na pobjedu, pa su u toj borbi ostali i sa igračem manje zbog crvenog kartona Kamenovića u 60. minutu. Medjutim, to kao da im je dalo vetar u ledja da krenu još žustrije u osvajanje bodova.

Mijailović neometano pored četvorice postiže gol

U kratkom vremenskom razmaku Čukarički je riješio pitanje pobjednika. Najpre je u 78. minutu najbolji pojedinac susreta Mijailović preciznim udarcem sa 15 metara završio solo akciju za 1:2. Čim su plavi krenuli sa centra, izgubili su loptu na 30 metara od gola Brđana, te je Savić preko čitave odbrane domaćih uposlio Jovanovića, koji je ušao u protivnički šesnaesterac i snažnim udarcem savladao Drobnjaka za konačnij 1:3 za Čukarički.

I treći gol Čukaričkog bio je plod slabe odbrane

Poraz plavih doneo je još neizvesniju borbu za opstanak, te su sada plavi sa 36. osvojenih bodova na rizičnoj 15. poziciji na tabeli.

foto:prtsc/arena sport

Povezane vijesti

%d bloggers like this: