16 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Debakl košarkaša Novog Pazara u Beogradu

Košarkaši Novog Pazara doživjeli su debakl na gostovanju u Beogradu, gdje ih je u okviru zaostale utakmice 19. kola ubjedljivo savladao Dinamik Vip Pay sa 104:78 (27:24, 22:19, 29:20, 26:15).

Slavlje beogradjana, razočaranje plavih

Gorak ukus je ostao nakon ubjedljivog poraza od Dinamika, a igra plavih i evidentno pročitana taktika trenera Novog Pazara su za rezultat imali preko 100 primljenih poena.

Bezidejno i sa velikim brojem grešaka srljali su igrači iz Sandžaka na ovom meču, a u poslednjoj četvrtini su već ostali i bez energije, te je ishod na kraju meča pokazao pravo stanje snaga na terenu.

U ekipi domaćina najefikasniji sa 19 poena bio je Bošković, iza njega Medarević sa 16 i Đorđević sa 12 postignutih poena.

Kod plavih su Manjgafić, Nikolić i Mikavica postigli po 16 poena, dok su ovu utakmicu sa dvocifrenim brojem poena u redovima Novog Pazara završili još Numanović i Muratović sa 12, odnosno 11 poena.

Slijeću utakmicu redovnog kola Novi Pazar, koji trenutno zauzima 11. poziciju na tabeli, igra sa Dunavom u Starim Banovicima.

Foto:KK Dinamik, OKK Novi Pazar

Povezane vijesti

%d bloggers like this: