24 Aprila, 2024
Aktuelno Sport Tutin

FK Tutin poražen u Ubu

Fudbaleri Tutina zabilježili su još jedan poraz u nastavku jesenjeg dijela prvenstva u Srpskoj ligi Zapad, ovoga puta sa 3:0 od domaćeg Jedinstva iz Uba.

Sa puno samopouzdanja i vjere u sebe otišli su put Uba plavi fudbaleri sa obala Vidrenjaka, ali se kući vraćaju sa tri gola u mreži i velikom zebnjom pred nastavak prvenstva.

Trener Nikitović očigledno ne uspjeva da uklopi igrački kadar koji je nesumnjivo, bar po imenima, u samom vrhu srpskoligaškog fudbala, ali je današ ja utakmica pokazala velike oscilacije u igri.

Prvi gol Jedinstva

Prvi gol tutinci su primili nakon fenomenalno izvedenog slobodnjaka Sinđića sa 25 metara, kada je sjajno plasirao loptu u nebranjeni dio mreže gostiju.

U drugom poluvremenu su krenuli plavi sa ofanzivnijom igrom, ali bez konkretne završnice, dok je ubljanima glavni sudija Borisavljević tolerisao dosta grubu igru.

Drugi gol nakon velike greške odbrane Tutina

Marinković je nakon jedne smušene intervencije odbrane tutinaca “ukrao” loptu i poslao je u mrežu za 2:0.

Treći gol nakon kardinalne greške tutinske odbrane

Odmah poslije drugog gola uslijedio je i treći, kada je odbrana plavi ponovo kardinalno pogriješila i poklonila loptu domaćina, a Milanović je bio neumoljiv i postavio konačnih 3:0 za Jedinstvo.

Fk Tutin se i dalje nalazi u opasnoj zoni za ispadanje sa 22 boda, a narednog vikenda gostuju u Gornjem Milanovcu ekipi Takova.

foto/prtsc:youtube

Povezane vijesti

%d bloggers like this: