26 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Futsaleri Novog Pazara poraženi u Vranju

U derbiju šestog kola Futsal Super lige Srbije večeras u Vranju domaća ekipa zabiljeležila pobjedu protiv snažnog tima Novog Pazara 4:2 (1:1) pred oko 2.000 navijača koji su na kraju aplauzom nagradili jedan i drugi tim.

U izvanrednoj atmosferi koju je kreiralo oko dve hiljade navijača u Sportskoj hali u Vranju večeras je odigran derbi 6. kola Futsal lige Srbije u kome je domaća ekipa imala više koncentracije, snage i umješnosti i savladala odlični tim Novog Pazara, čime su zabiljeležili petu pobjedu zaredom.

Pazarcima je ovo prvi poraz. Poluvrijeme je završeno remijem, nakon što su domaći u prvom minutu poveli, a gosti izjednačili u poslednjim sekundama prvog poluvremena.

Da derbi bude derbi pobrinuli su se pazarci koji golovima Vukadinovića i Ćorovića dolaze do vodjstva od 2:1, da bi potom domaći stigli do konačnih 4:2 i nanijeli prvi poraz Novom Pazaru.

Najzaslužniji za pobedu domaćih je dvostruki strelac Nikolić, dok je tragičar utakmice Ćorović koji je promašio dva kaznena udarca što je na kraju goste koštalo poraza.

Utakmica je protekla u izuzetnoj fer i korektnoj atmosferi kojoj su svojim navijanjem doprineli i domaći navijači koji su na kraju goste iz Novog Pazara pozdravili aplauzom.

Izvor/foto:Danas

Povezane vijesti

%d bloggers like this: