26 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Jošanica pobjedom ostala u igri za opstanak

Teško izvojevana pobjeda fudbalera Jošanice na terenu u Novopazarskoj banji protiv Sloge 33 iz Petrovca dala je novu nadu “žutima” da mogu doći do opstanka u trećem rangu takmičenja u narednih deset kola prvenstva.

Uspjela je popularna “Joša” da u veoma teškoj i zanimljivoj utakmici savlade goste iz Petrovca sa 1:0 u 27. kolu srpskoligaškog karavana u grupi Zapad, a najviše zahvaljujući mladom Nazimu Hadžibuliću, koji izrasta u napadača sjajnog kalibra.

Hadžibulić postiže gol za Jošanicu

Igrao se 55. minut meča kada je centarfor Jošanice odlično reagovao u šesnaestercu gostiju i donio prednost domaćinu od 1:0, a kasnije će se ispostovati da je ovaj gol popularnog Hadžija bio i pobedonosni za izabranike trenera Kolašinca.

Današnja igra novopazarske ekipe uliva optimizam da se mogu, ako ovako nastave, nadati da i u sledećoj sezoni budu akteri na terenima treće lige u zapadnoj diviziji.

Jošanica se nakon danas odigranog kola nalazi na 15. poziciji, sa 4 boda zaostatka u odnosu na Smederevo koje na tabeli zauzima mjesto koje garantuje siguran opstanak.

U sledećem kolu će ekipa Kenana Kolašinca na gradskom stadionu u Valjevu imati priliku da protiv Budućnosti ponovi današnju igru i dođe do bodova u neizvjesnoj trci za ostanak.

Foto/prtsc:FK Jošanica

Povezane vijesti

%d bloggers like this: