27 Aprila, 2024
Aktuelno Sport Tutin

Kenan Kolašinac novi trener FK Tutin

Novi šef stručnog štaba FK Tutin biće Kenan Kolašinac, bivši trener superligaša Novog Pazara, a njemu će u radu pomagati Feriz Prelić i Sead Gluhavičanin, saopšteno je danas iz kluba sa obala Vidrenjaka.

Kako su naveli na svojoj zvaničnoj stranici, dosadašnji trener plavih Dženan Curić je kormilo tima napustio zbog privatnih obaveza, ali će, kako se dodaje, i dalje biti u stručnom štabu plavog tima koji će ove godine nastupati u Srpskoj ligi “Zapad”.

Što se tiče igračkog kadra, u sastavu više neće biti Admira Kecapa, Irfana Vusljanina, Emila Osmanovića, Nemanje Radojevića, Miloša Ivanovića, Stefana Ignjatovića i Alekse Denkovića.

Kada su u pitanju pojačanja, klubu su, za sada, pristupili Amel Hodžić iz tutinskog Jedinstva 2017, Bato Lakota iz zonaša Jošanice, Enes Dolovac, koji je prethodne sezone bio član Jagodine, kao i Jasin Rašljanin iz niškog Sindjelića i Nazim Hadžibulić iz ekipe Zlatibora.

Okosnicu tima i će i ove godine činiti braća Hot, Hajrović, Marovac, Brunčević, Djerlek i Mulamuratović, a pored njih će tutince u borbi za vrh tabele predvoditi i starosedeoci Dedeić, Skenderović, Dacić, Ahmatović i Kurtanović.

Iz uprave kluba su naveli da su u završnim pregovorima sa pojačanjima na pozicijama golmana, štopera i napadača, te da očekuju da do 31. jula, kada ekipa ide na sedmodnevne pripreme u Sjenicu, kompletirati igrački kadar za nastupajuću sezonu.

Ekipa Tutina je sa treninzima na gradskom stadionu počela 14. jula, a prvu pripremnu utakmicu igraju danas u Beranama, protiv ekipe Bokelja.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: