24 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

KMF Novi Pazar: Gavrilović smijenjen, ekipu će voditi Enes Delić

Odlukom uprave kluba Marko Gavrilovic nije više trener futsalera kluba, saopštio je danas KMF Novi Pazar putem svog zvaničnog FB naloga.

Iz kluba su uputili zahvalnost, sada već, bivšem treneru, te istakli njegov veliki doprinos u ostvarenim rezultatima.

“Jednom od najboljih trenera u zemlji se zahvaljujemo na svemu što je uradio za naš klub i želimo mu sve najbolje u daljoj karijeri”, naveli su iz KMF Novog Pazara i upoznali navijače da će do imenovanja novog trenera ekipu voditi dugogodišnji igrač ovog tima Enes Delic.

Odmah nakon saopštenja iz kluba, oglasio se i sam Gavrilović, koji je napisao da odlukom uprave kluba, ali i opštine, kako je kazao, više nije na klupi plavih.

“Za nešto više od dve godine, postigli smo brojne uspehe i oborili smo mnoge rekorde, ali se nadam se da ti rekordi nece dugo trajati i da ce KMF Novi Pazar završiti već ovu sezonu kao šampion”, lijepim riječima se oprostio od kluba i zahvalio igračima na saradnji, kao i ljudima u klubu na velikoj podršci koju je imao.

Podsjećanja radi, do iznenadne smjene Gavrilovića je došlo nakon jučerašnjeg poraza u finalu Kupa Srbije, kada je beogradski FON bio bolji i savladao novopazarce rezultatom 3:1.

Pored toga, Gavrilović je sa uspjehom vodio ekipu i u prvenstvu, te je sastav Novog Pazara ostavio na drugom mjestu, te će sa izglednim šansama moći da nastave borbu za titutlu.

foto:fb/privatna arhiva

Povezane vijesti

%d bloggers like this: