20 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar Sport

Krivične prijave protiv petorice dječaka zbog prebijanja košarkaša Mehmeda Crnišanina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, podnijeće krivičnu prijavu protiv dvojice petnaestogodišnjaka iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo teška tjelesna povreda.

Takođe, protiv još trojice petnaestogodišnjaka, osumnjičenih za krivično djelo učestvovanje u tuči, po nalogu tužilaštva, biće podneta krivična prijava.

Njih petorica se sumnjiče da su, sa jednim trinaestogodišnjakom, u nedelju popodne, u dvorištu jedne osnovne škole u Novom Pazaru, nakon svađe, napali četrnaestogodišnjaka, a dvojica od njih da su ga teško povrijedili, saopšteno je danas iz PU Novi Pazar.

O događaju je obavješten i Centar za socijalni rad u Novom Pazaru.

Bešiktaš Akademija je u nedjelju saopštila da sa ogorčenjem i velikim žaljenjem obavještava javnost o brutalnom fizičkom napadu više od sedam nepoznatih lica nad košarkašem tog kluba Mehmedom Crnišaninom.

Kako je navedeno on je napadnut nakon što je u društvu svojih drugara gledao utakmicu između KK Novi Pazar 201 i i KK Pazar u OŠ”Meša Selimović” na Šestovu.

“Mehmeda su nepoznati napadači brutalno napali pri izlasku iz školske sale u krugu istoimene škole i nanijeli mu teške tjelesne povrede. Mehmed je hitno prebačen u novopazarsku bolnicu gdje su ustanovljene teške telesne povrede. Bešiktaš Akademija apeluje na MUP Novi Pazar da hitno privede sve počinioce, a tužilaštvo da preduzme mjere protiv počinioca”, navedeno je u objavi na Instagramu.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: