25 Aprila, 2024
Aktuelno Izbori u Srbiji 2020. Politika Sandžak

Ljajić: Birači će vrednovati sve ono što je urađeno

Osnivač Sandžačke demokrtaske partije (SDP) i potpredsjednik i ministar u Vladi Srbije Rasim Ljajić glasao je nešto poslije 11 sati na biračkom mjestu u 5. mjesnoj zajednici na Hadžetu.

On je rekao da je njegova stranka mala najpozitivniju moguću kampanju u kojoj, kako je kazao, nisu korišćene ružne riječi i da očekuje da birači na pravi način vrednovati sve ono što je urađeno u prethodnom periodu.

“Jedino obećanje koje smo dali je da ćemo čvrsto, ozbiljno i odlučno raditi da Novi Pazar bude bolji nego što je danas, kazao je Ljajić nakon što je glasao.

Komentarišući to što na lokalnim izborima u Novom Pazaru učestvuju samo četiri stranke i koalicije, Ljajić je rekao da za to postoji više razloga.

“Činjenica je da se politička scena ukrupnjava i da je ozbiljnija nego što je bila. Ranije je bilo slučajeva da su se pojavljivale razne grupe građana tokom jednog izbornog ciklusa ali one nikada nisu napravile ozbiljniji rezultat. Ovi izbori će pokazati suštinsko raspoloženje biračkog tijela u Novom Pazaru”, zaključio je Ljajić.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: