23 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar

Načelnik Ljajić: Situacija u Novom Pazaru zadovoljavajuća

Načelnik Policijske uprave u Novom Pazaru Nermin Ljajić ocjenio je na današnjoj sjednici gradskog Savjeta za bezbjednost da je sigurnosna situacija u Novom Pazaru “zadovoljavajuća”.

Nermin Ljajić, načelnik PU Novi Pazar

Kako je rekao Ljajić, poslednja dešavanja u Novom Pazaru su izolovani slučajevi koji ne predstavljaju razlog za zabrinutost, jer nije reč o licima iz kriminalne sredine.

“Ono što zabrinjava jeste činjenica da u takvim prekršajima učestvuju mahom mladi ljudi, ali i njima i licima iz kriminogene sredine biće onemogućeno slobodno šetanje gradom”, poručio je on i dodao da će policija pojačati svoje prisustvo na više lokacija u gradu.

Sjednica savjeta za bezbjednost je održana danas nakon nekoliko incidenata i nemilih scena koje su uznemirile Novopazarce.

Kako je predočeno medijima predstavnici političkih partija, pravosudnih i policijskih organa, lokalne samouprave i Skupštine grada su na sjednici istakli neophodnost pojačavanja policijskih snaga na ulicama i kritičnim mjestima, te se zajedno saglasili da će svako u svom domenu pružiti maksimum u cilju stvaranja boljih i bezbjednosnih uslova za život u Novom Pazaru.

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: