20 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar

Novi Pazar: Za prava pacijenta preko pisarnice gradske uprave, Hasiba Nikšić na bolovanju

Građani Novog Pazara prijave i pritužbe na rad medicinskih radnika i ljekara umjesto Savjetniku za zaštitu prava pacijenata mogu podnijeti preko pisarnice Gradske uprave, nezvanično je za SNews rečeno u Odjeljenje za društvene djelatnosti Gradske uprave Novog Pazara.

Savjetnik za zaštitu prava pacijenata, Hasiba Nikšić je, kako je danas potvrđeno, na bolovanju i građani nisu u prilici da prijave podnose usmjeno u kancelariji 6 te služb,e u ulici Šabama Koče broj 85.

Na vratima te kancelarije piše da, radi zaštite svojih prava iz oblasti zdravstvene zaštite pacijent može da se obrati Hasibi Nikšić, telefonom na brojeve 020 319580 lokal 106, 064 8907294 ili na e-mail: niksichasiba@gmail.com.

Direktor Doma zdravlja u Novom Pazaru, Ervin Ćorović je telefonskom razgovru rekao da nije upoznat da Savjetnik za zaštitu prava pacijenata, Hasiba Nikšić nije dostupna za prijave građna, s obzirom da je to služba u nadležnosti gradske uprave, ali da građani svoje prijave mogu podnijeti rukovodstvu Domu zdravlja.

Sa tvrdnjom “nemaš kome da se žališ” građani su se našoj redakciji u ranijem periodu obraćali redakciji SNews-a, navodeći da Savjetniku za zaštitu prava pacijenata ne radi ili nije dostupan na brojeve telefona za kontakt.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: