23 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar

Novi Pazar:Uhapšen zbog četiri krađe, otkrivene divlje kladionice

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru rasvjetlili su četiri teške krađe u ovom gradu i podnijeli krvičnu prijavu protiv tridesetosmogodišnjeg Novopazarca.

Kako se sumnja on je u noći između 5. i 6. februara ove godine odvalio vrata na dva butika u Ulici Rifata Burdževića i iz jednog ukrao dva lap top računara, a iz drugog fiskalnu kasu.

“On se sumnjiči da je, iste noći, na Keju 37. sandžačke divizije nasilno otvorio vrata na „renou“ iz kojeg je ukrao CD plejer i parfem, a u ulici Avnoja razvalio katanac na rashladnoj vitrini iz koje je ukrao nekoliko limenki i drugih sokova”, saopšteno je iz PU Novi Pazar.

Policija je pronašla ukradene predmete i vratila oštećenima.

– Otkrivene divlje kladionice, oduzeto 17 slot aparata

Policija u Novom Pazaru je po nalogu nadležnog tužilaštva podnijela krivičnu prijavu protiv pedesetčetvorogodišnjaka iz Novog Pazara i četrdesetosmogodišnjaka iz Vrbasa, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćeno organizovanje igara na sreću.

Policija je iz nelegalne kladionice pedesetčetvorogodišnjeg sugrađanina oduzela 12 slot aparata, dok je u drugoj kladionici četrdesetosmogodišnjeg muškarca pronađeno pet slot aparata kojima su oni, kako se sumnja, organizovali igre na sreću bez odobrenja Uprave za igre na sreću.

 

Izvor: PU Novi Pazar

Povezane vijesti

%d bloggers like this: