26 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Partizan lako savladao Novi Pazar

Ako se bojažljiva i bezidejna igra može demonstrirati na fudbalskom terenu onda je najbolji primjer za to bila današnja utakmica koji su fudbaleri Novog Pazara odigrali u Beogradu i izgubili od Partizana sa 4:1(0:0) u 21. kolu Linglong Super lige Srbije.

Ni u kom segmentu na stadionu Partizana danas nismo mogli videti igru na nivou superligaša, jer su plavi sa previše respekta odigrali meč na kojem nisu prikazali ni minimum od onoga što su najavljivali i obećavali.

U prvom poluvremenu su obe ekipe, po veoma hladnom vremenu, igrale “dobacivu” i nije viđen fudbal na očekivanom nivou, ali je u drugom dijelu na terenu postojao samo jedan tim-Partizan.

Jeste Novi Pazar postigao jedan gol nakon prekida, i to je bio jedan od dva šuta u okvir gola domaćina, ali je tokom tokom 90 minuta Partizan dominirao i igrao koliko mu je potrebno.

Marković je načeo mrežu plavih sjajnim golom  u 54. minutu, da bi šest minuta kasnije nakon penala Natho povećao na dva gola prednosti. Nije se dugo čekalo ni na treću loptu u mreži Drobnjaka, kada je glavom na gol crti loptu u gol smjestio Holender u 64. minutu.

Nakon što su plavi preko Kojića smanjili na 3:1, probao je izmenama i taktičkom postavkom igre da promeni stvari na terenu strateg Pazara Tabak, ali su jalovi napadi ostali samo na pokušajima pred šesnaestercom beograđana.

Uspjeli su plavi do kraja meča da zatresu mrežu-ali svoju. Nakon nespretne intervencije pred svojim golom Vlajković je “povisio ” na 4:1 za Partizan i time postavio konačan rezultat.

Odmah poslije meča trener plavih Radoslav Tabak je izjavio da je veoma razočaran igrom svoje ekipe.

“Jedna totalna neorganizacija igre, veoma razočaravajuće izdanje moje ekipe”, kratko je za Arena tv kazao on i dodao da prihvata svu odgovornost za ovakvu igru.

Novom Pazaru ostaje ozbiljna analiza ovakve igre, a posebno poslije prikazanog (ne)umeća igrača koji su kao pojačanja zadužili plavi dres, ako se ima u vidu grčevita borba koja očekuje sandžačku ekipu u prolećnom dijelu prvenstva.

Foto:prtsc/arena tv1

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: